Perheeseemme muutti 2.5.2008 staffipentu Heppu. Heppu on kotoisin Magicpower"s kennelistä Helsingistä. Pentue näki päivänvalon 16.3.2008.

Perheeseemme oli toivottu staffia jo pidemmän aikaa ja vihdoin toiveemme sitten toteutui vapun jälkeen perjantaina. Harvoin on työpäivä niin pitkältä tuntunut kuin tuolloin. Lähdimme koko perheen voimin koiranhakuun perhoset pörrätessä vatsassani. Olimme hankineet pennulle kaikelaisia tarvikkeita kotiin "mammalomaa" myöten.

Siellä ne pennut köllöttelivät autuaan tietämättöminä tulevista suurista askelista, kun saavuimme perille. Käytännön asioiden jälkeen Heppu tuli täristen syliini. Taisi aavistaa että, nyt kuviot muuttuu. Koko kotimatkan pentu vapisi sylissäni. Ensi kosketus uuteen kotiin tuli nurmikon muodossa. Heppu jähmettyi paikalleen nurmikolla eikä suostunut liikkumaan. Siinä se jökötti tassut haarallaan. Sisälle taloon tultaessa ensi reaktio oli kutakuinkin samanlainen. Jähmettyneenä paikalleen ja meitä uusia ihmisiä epäluuluisesti tutkien. Tosin tämä ihmettely ja ujostelu taisi kestää vain hetken kun jo uteliaisuus voitti. Pakko lähteä katsomaan mitä tästä talosta löytyy.

Hieman jännitti Hepun puolesta ensimmäinen yö uudessa kodissa. Olihan kaikki tuttu ja turvallinen yhtäkkiä kadonnut ja uusi lauma seurasi innokkaana jokaista askelta. Yö sujui kuitenkin kaikkia odotuksia paremmin. Olimme jo etukäteen sopineet että minä muutan Hepun kanssa alakertaan nukkumaan ja kun pentu on asettunut taloksi niin pääsen taas omaan makkariin. Heppu jäisi pitämään majaa alakertaan (no kaikki ei tältä osin ole mennyt ihan suunnitelmisen mukaan, mutta siitä joskun myöhemmin). Muutaman kerran yöllä oli tarvetta käydä kyykkäämässä Hesarin päällä mutta muuten poju nukkui loistavasti uuden emännän kanssa.

1741391.jpg